Taxibedrijf Nieuw-Lekkerland

Taxi Nieuw-Lekkerland

Opgehaald worden voor de deur, niet hoeven te zoeken naar het adres, niet per ongeluk op de busbaan rijden of in de kou wachten bij een tankstation. Ben je opzoek naar een taxi naar Nieuw-Lekkerland, of juist van Nieuw-Lekkerland af, dan zit je bij ons goed. En warm, droog, comfortabel ook. Onze taxicentrale Nieuw-Lekkerland brengt je waar je maar naartoe wilt, veilig, en vlot. Met de radio aan, of juist in stilte, zodat je kunt ontspannen of nog even kunt bellen. We brengen je bijvoorbeeld naar Rotterdam the Hague airport, waar we je graag op tijd afzetten naar je nachtelijke vlucht. Of boek een taxi naar een evenement in de buurt van Ridderkerk.

           

Boek een taxi

Wil je uit eten, en daar ook graag wat bij drinken, boek dan onze horeca taxi Kooiwijk, naar Rotterdam en terug is geen enkel probleem. Dan kom je veilig thuis, en hoef je niet nuchter te blijven. Wat je plan ook is, vertel het onze chauffeur en wij brengen je er graag heen. Zo gaat er ook een taxibus vanuit Nieuw-Lekkerland zodat je gezellig met elkaar op stap kan. Of als je liever zelf rijd, een bus huren via Ikwileengoedkopebushuren.nl is ook mogelijk via ons bedrijf. Met familie naar een bruiloft, met vrienden op stap, er van genieten mag je zelf doen, wij verlenen graag de service.

Zowel privé als zakelijk

Als je aan het werk bent, heb je natuurlijk geen tijd om op de bus te wachten. En je klanten en opdrachtgevers laat je al helemaal niet op het station staan wachten. Die wil je goed verzorgd, op een nette manier halen en brengen, zodat je ondertussen in rust kan bellen, nog even die mail kan beantwoorden of dat gesprek kan voorbereiden. Een zakelijke taxi naar Schuwacht, een business taxi naar Bleskensgraaf, of toch een hotel taxi naar Alblasserdam, onze chauffeurs draaien daar hun hand niet voor om, wel het stuur, van de taxi dan. Om bijvoorbeeld je klanten van en naar Rotterdam the Hague airport te brengen, zodat je zeker bent van hun aankomst, en je zelf op het werk kunt focussen. Of je gaat met je internationale klanten met onze taxiservice naar Kinderdijk om de molens te bekijken. Ook gaat ons taxibedrijf 24/7 naar Streefkerk en alle andere plaatsen die het bezoeken waard zijn. Keurig verzorgd, zonder moeite. Wij vervoeren je zoals we zelf graag vervoerd zouden willen worden.

Vraag gratis en vrijblijvend in één keer meerdere bus offertes aan