Iedereen weet inmiddels wel dat je een gloednieuwe auto kunt leasen. Vandaag de dag kan dat niet alleen zakelijk meer maar ook privé. Dit noemt met private lease. Maar wist je ook dat je tegenwoordig jong gebruikte auto’s kunt leasen en dat deze leasevorm nog veel meer voordelen heeft? Het leasen van een tweedehands auto noemt men occasion private lease.

De voordelen van een auto leasen

Wanneer je kiest voor een lease auto kies je voor de meest onbezorgde manier van rijden die er bestaat. Ook financieel weet je op dat moment precies waar je aan toe bent. Je betaald voor jouw leaseauto een vast vooraf afgesproken maandbedrag. Verder hoef je alleen je brandstof nog te betalen. Ok en je parkeergeld en eventuele verkeersboetes natuurlijk, maar dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Alle overige kosten worden betaald door de leasemaatschappij. Ook wanneer jouw auto gerepareerd dient te worden of onderhoud nodig heeft, wordt dit betaald door de leasemaatschappij terwijl jij ondertussen direct vervangend vervoer krijgt.

De extra voordelen van occasion private lease

occasion private lease heeft ten opzichte van het leasen van een gloednieuwe wagen nog veel meer voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet op je auto te wachten tot deze uit de fabriek rolt. Jouw occasion lease auto staat al klaar, je hoeft er alleen nog maar in te stappen. Je hebt overigens wel heel veel keus uit verschillende modellen, merken, kleuren enzovoorts. Een ander groot voordeel is dat je een occasion private lease contract ook voor een kortere periode kunt afsluiten, bijvoorbeeld voor één of twee jaar. Daarnaast is een tweedehands auto natuurlijk goedkoper dan een gloednieuwe.

Bynco

Bynco verkoopt online jong gebruikte technisch zeer goede auto’s. Deze auto’s worden ook als occasion private lease auto’s aangeboden. Wil of kun je momenteel geen andere auto kopen, kies dan voor één van de prachtige modellen uit voorraad!